Självhatsflod och studentångest

Känner mig ungefär sämst i världen och självhatsfloden dränker mig idag. ”Jag-är-inte-redo-för-studenten”-ångesten som jag så länge väntat på kom precis i tid till nationella prov och slutbetyg, dessutom kryddad med lite gammal hederlig prestationsångest. Roligt.

Nu ska jag försöka skylla problemet på min omgivning, fast jag egentligen vet att det är min egna inställning som är problemet.

Jobbig saker (om man har min kassa inställning):

  • Jag misslyckas stort när det kommer till betygen. Även de ämnena jag verkligen tycker om och är intresserad av. Man får totalt tre tillfällen att visa att man är bra, och misslyckas man på ett av dessa är det klippt. Jag misslyckades idag.
  • Eftersom jag klantat till det med betygen kommer jag inte komma in på en av de utbildningarna jag funderat på. Tack, jag har knappt någon koll på vad jag vill göra och så går det inte att välja just det jag var sugen på.
  • Jag vill inte börja jobba. Eftersom jag kommer att bli arbetslös, eller fast i Norrland. Jag hatar Norrland. Jag hatar isolering. Jag hatar skog. Rädda mig, någon!

Nu har jag varit tillräckligt jobbig och bortskämd för idag. Hoppas morgondagen blir bättre!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s